Hemma igen...

Jaha, då va man hemma från Norge igen! kan inte säga annat än att vi haft en toppen resa, de va länge sen man hade så roligt. Vi började med en bilresa på 68 mil, och när vi kom fram till Hitra som de hette så kom en gubbe vid namn Terje och hämtade upp oss med en stor båt, och skjutsade ut oss på ön där vi skulle bo, ett jätte mysigt hus med riktigt kök, tv-rum, toa och dusch. det var Terjes föräldrarhem fick vi veta sen, mycke fint ställe. Vi packade iaf upp allt sen satt vi mest och latade oss inne i stugan med kaminen i full gång, sååå mysigt! Måndag morgon så drog vi ut på havet en sväng, men mest runt ön bara, vi fick 46 fiskar den dagen, de va så roligt, vi fick: Torsk, Sej, Makrill och Kenneth fick en Uen, typ som en abborre fast röd, skiiit ful ;) haha! Kvällen avslutades med varma mackor och en hel del alkohol :D på tisdag kom Terje och hämtade upp oss, han skjutsade ut oss på stora havet, de va så roligt att fiska där, men jävlar va de gunga ute på havet kan jag lova, man vart alldeles vimsig :) När vi va nöjd med att fiska, så tog Terje med oss för att fiska krabba, de va skit kul att se, de är ju inte nåt man fiskar hemma precis :P när vi väl kom iland igen så va de rensa fisk som gällde, sen va alla så trött, så de vart bara lite prat och mys inne i stugan!  Vi har haft så jäkla roligt, längtar redan tillbaka dit, en helt otroligt fin miljö. har knäppt tusen bilder tror jag :) Tack allihopa för en super resa! Längtar redan till nästa tok vi ska hitta på :)   Tjing Tjing



Jag och Kenneth när vi är på väg ut till stugan :D


Den här jäkla trappan va de upp till övervåningen, jag lovar, de va lika som en stege :)


Bryggan utifran havet. (Den lilla röda i mitten)


Här är den där fula aborren jag skrev om, även kallad Uen. skit ful, jag och Kenneth fick en varsin :P


Utsikt från stugan, längtar tillbaka när man ser bilderna :)


Älskling fick 5st makrill på samma gång :)


Även jag fick 5st makrill på samma gång, men mina ville trassla ihop sig i en enda hög :)


Terje tog med oss på krabbfiske, skit roligt att se :)


Hela gänget! :D Sakande er vi frukosten i morse :P blir tomt när man är van att äta frukost med 6 andra :D haha

Cruising i regnet!

Ja idag har de inte varit nå vidare väder, målat har vi även gjort idag, rättare sagt i morse när de inte regnade :P sen har vi mest bara glidit runt i pontiacen :) lunchade hos svärföräldrarna, sen mest bara suttit och umgåtts!! sen vart de dags för cruisingen här i byn, de var väldigt mycke bilar trots vädret, så vi festade till lite, men inte alls farligt, stackars Andreas som fick köra runt på oss :) hahaha! i morgon blir de väl målning nån sväng igen tänker ja, tommy å svärfar kommer ner å hjälper oss med altan taket :P Persmässa i mören då, kan väl kanske bli lite kul, får väl se vart de bär av :P måste bara säga igen att jag längtar såååååååå mycket efter våran lilla valp :P snart så.... jaja, nu ska jag krypa i säng och gosa med älskling och en film :)

Nattinatt!   Tjing Tjing


Jag vill ha sommar & soooooool  :D

Solen tittade fram... :)

Idag har vi hunnit med en hel del faktiskt, duktiga oss :P I morse målade vi igen, börjar bli skapligt less på att måla nu, när altan är klar så ska jag aldrig hålla i en pensel igen :) haha! Sen åkte vi till Trönö och lånade fredriks morbrors jenkare, en riktigt fin Pontiac star chief :P sen va vi till skrot nisse och fixa ett hundgårdsnät, är ju dags att snickra ihop en hundgård snart innan våran lilla valp kommer :) Sen for vi hem och Tommy, Kerstin och Markus kom från Ö-Vik, mycke trevligt med gäster :) så i morgon blir de nog lite cruising på byn! så vi hoppas på fint väder, idag va de riktigt trevligt väder måste jag säga, men kvällen kunde inte ge fan i att ta med sig en regnskur ändå, men men... Vi va även ner till Öjeparken en vända, de va plywood där ikväll, lite musik och bara sitta på en filt och umgås! men nu ska vi knöla ner oss i soffan och glo på Småstadsliv :) och kanske knäppa en kall öl eller två ;)

Tjing Tjing








Måste bara lägga upp två bilder på våran gullegris :)



Lilla Dio <3<3

Regn, Regn, Regn.......

Jag är så jävla less på de här pissvädret nu, kan de inte bli lite sommar snart?
Idag har vi iaf målat, målat & målat, huset är ju klart men ha altan kvar än, sakta med säkert går det framåt :) Fick åka på Edmarks och köpa mer färg också! Fredrik fick även pysa iväg på ett jobb i morse, men de va bara nere hos grannen så jag följde med honom :D Har nyss lagat lite mat också, älskling ville så gärna ha fläsk, potatis, vitsås & lingonsylt, så vi slängde ihop de. Så nu är de lata framför en film som står överst på listan! Det är ju så jävla tråkit väder så de finns inte så mycke annat att göra. Tänkte försöka komma ut på en promenad sen om de blir uppehåll i regnandet, men de ser inte så positivt ut!! Nej nu ska jag va social med Ida, hon skulle komma upp en vända, så vi får väl sitta och prata lite skit i regnet, kanske skriver lite mer ikväll om jag har tid :)

Hej så länge!





Första inlägget :)

Jaha, då va de dags för mitt första blogginlägg... Är faktiskt inte så aktiv vid datorn så vi får väl se hur detta kommer gå :) vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt. Har iaf jobbat idag, älskling har semester så han har varit hemma och latat sig, haha nej då, han har faktiskt målat och varit så duktig så! de är inte så jättelångt kvar på våran altan nu, plus att huset är ommålat, känns skönt att de är gjort! Snart är de ju även dags för att bygga en hundgård, jag och älskling ska nämligen skaffa oss en liten vovve --Dio-- :D  14e augusti hämtar vi honom *Läääängtar* förutom de så är de väl inte så mycket som händer...eller joo förresten, drar till Norge på söndag med en hel hög tokar, de ska bli mycket trevligt! synd att vårat sommarväder inte är så positivt, men men, man kan inte styra över vädret. Nu har jag iaf skrivit ett kort inlägg, så nu får vi se hur de funkar framöver!!   Tjing Tjing
 



RSS 2.0